Mooi Meegeplukt & Corona

mrt 23, 2020

Speciale actieprijs boeketten in afhaalpunten ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe ‘Mooi Meegeplukt’ webshop tijdens de Corona Crisis.

 

CORONA & BLOEMSIERTEELT

Iedere sector wordt hard getroffen door de Corona crisis, sommige zoals de Horeca en Toerisme zijn heel duidelijk, andere helemaal niet.

Neem nu de bloemsierteelt… Bloemwinkels zijn geen essentiële winkel en moeten bijgevolg begrijpelijk sluiten. Wij bloemwinkels kunnen ons personeel op tijdelijke werkloosheid zetten en komen in aanmerking voor extra overheids steun.

Dramatischer is het bij de kwekers. Hun bloemen groeien verder en komen in bloei, klaar om te worden gesneden en verkocht. Gevolg kwekers kunnen niet sluiten en kunnen hun personeel niet op tijdelijke werkloosheid zetten, ze moeten de bloemen snijden en die tot overmaat van ramp direct vernietigen omdat er ten gevolge van de sluiting van de bloemenwinkels nog slechts 30% van de normale productie nodig is.

 

ONS STEENTJE

Om uw ‘Blijf in uw kot’ te verzachten en om te vermijden dat kwekers hun bloemen en inkomsten in rook zien opgaan hebben we ons ‘Mooi Meegeplukt’ project net nu gestart.

Aanvoer en aanbod van bloemen zijn momenteel zeer beperkt omwille van de Corona Crisis. Met ‘Mooi Meegeplukt’ kun je online boeketten bestellen tot Woensdag avond 20u00. Wij groeperen dan de bestellingen en kopen de bloemen online direct bij kwekers. De zaterdag volgend op de bestelling voorzien wij de aangekochte boeketten op jouw gekozen afhaalpunt. Op deze manier kun je toch bloemen in huis halen zonder extra verplaatsing.

 

UW VOORDEEL

Wij hanteren gedurende de lancering van ‘Mooi Meegeplukt’ en de Corona Crisis een korting van 10€.
Je koopt lokaal en helpt de kwekers, twee vliegen in één klap.

Categorieën

Oudere berichten

Mooi Meegeplukt op Instagram

Ons lenteboeket deze week #boeketten -2/5/2020 ...

Mooi meegeplukt toch 😅 #boeketten ...

#mooimeegeplukt #boeketten ...

Share This